Jullov!

Jag har helt missat det här med att det är julafton på torsdag.. I mitt sinne är det fortfarande september. I mina tankar är det minst två veckor kvar innan julafton.. Som jag tänkte använda för att handla julklappar.. Men nej, så snäll kände inte 'de övre makterna' för att vara. Nu får jag stressköpa presenter!! :(

Helgen har varit helt klart jobbig, men rolig! Har haft fem föreställningar sen en knytis efter sista. Det blev en hel del kramar (mer än vanligt- och det vill inte säga lite!)  MYSIGT!

Just nu ligger jag i min mammas och pappas säng med datorn i knät, har nydligen ätit vaniljglass med choklad. Smarrigt!

Förlåt att jag varit så jävla off. Men det händer så mycket skit för tillfället. Pallar inte blogga om det.

Detta kommer bli den konstigaste julen på länge. Jag vet redan vad jag kommer få i julklapp- en morronrock och ett objektiv ( 55-200 mm) Sen antagligen en skiva, om pappa kommer ihåg den. det är lite tråkigt att veta vad man ska få.. Men skönt att veta att jag får allt jag önskar mig!






Nej, jag skadade mig inte på bilden- jag lovar!




Hahah. Fail.

Hahahha. Jag är då verkligen tankspridd. Jag missade att skriva om det jag tänkte blogga om från början. Snälla. det slår ju allt.

Jo, idag så frågade en tjej ,som jag kännt sen jag föddes, om jag ville fota och redigea en bild hon kan ha på sin hemsida. Vi ska tydligen fota i januari.Det ska bli riktigt roligt!

Det var allt..

Puss!


Fullt upp

Jag har fullt upp med träning. Är det inte de ena är det de andra. Jag borde plugga texter till premiären på fredag. Men i stället sitter jag här. fy på dig Nadja.
Fast jag är glad. Kim made my day!

Skolan idag va jobbig, men helt okej. Jag känner att jag har tagit ett kliv i rätt riktning när det gäller en av mina vänner som det har varit ganska stelt med nu en tid. Tack Michelle. Hade du inte lagt hennes hand i min hade hon och jag nog fortfarande haft det jobbigt.

jag har så mycket jag vill säga. Jag vill klaga på julshowen- den tar all min tid. Men samtidigt är det detta jag vill göra. Uff.

Vet ni vad? För mig är det fortfarande september. Jag kan inte fatta att det är December! JAG MÅSTE KÖPA  JULKLAPPAR!!









Låt mig låna din kraft <3


Jag är riktigt trött!

Jag håller på att somna!
Igår hade vi kör hela dagen för att hinna till lucian idag. Efter en hel skoldag med bara sjungande så var det julshowsträning från fyra till nio. Elida följde med mig hem och sov här. Klockan sju idag så skulle vi vara på skolan för att förbereda till Lucia. Det var riktigt roligt faktiskt! Fast nu är jag bara så trött och min hals gör bara så ont!

Snart kommer Iris hit <3 Saknar den ungen!
Vi ska väl göra chokladmojja och sen dra till Bénka-dí för att de på Michelle, Julya och Abbe när de spelar sen när Tammies kille Jimmy's band ska spela :) Jag lär somna!


Jag vill ha snö!












Nähäpp.

Jadu, så kan det gå när haspen inte är på.

Det blev inget. Det skulle aldrig funka. Jag är besviken, men glad på samma gång. Svårt att förklara.

Jag älskar att få säga "jag tycker synd om mig själv". Och idag är en sån dag då jag får missbruka det hur mycket jag vill. Jag ligger i sängen och hostar och jag låter som en hes kråka.
det väsrsta är att jag ska sjunga hela dagen i skolan imorgon. jag kommer inte klara av det. Dels för att min hals gör så ont! och dels för lite andra saker.

Har lovat att sova (nu!!) för min mamma hon säger att sömn är mirakelkuren för sjukdommar. Hoppas att det hjälper mig att klarna mina tankar.


Jag kommer inte gråta den här gången. Jag har blivit stark- så stark












Jag vet inte...

Jag är helt lost. Jag vet inte vad jag vill, inte vad jag känner. Det har hänt så mycket.
Men jag vet inte om det kommer funka, jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad du vill.
Jag tycker om när folk läggar alla korten på bordet. När jag vet att så här är det, och så här är det inte. Men du sitter till och med på dina kort för att jag inte ska se dem.

Jag kommer sova både bra och dåligt inatt. Helt beroende på hur det går med allt- vi ska prata lite mer på msn snart. 
Jag kan inte förklara det här bättre..








Helgen

Ouff, skrev ett jättelångt inlägg. Sen råkade jag trycka någon stans så jag kom in på en annan sida. Så var allt borta. Så jag orkar inte skriva lika utförligt. Men men!

I helgen har jag:
Fredag:
Lan hos Martin med Martin, Rasmus, Tor, Fabian och Linn, mysigt! Kom hem och somnade vid tre på natten.
Lördag:
upp vid åtta, klockan tio var det träning till klockan fem. Sen åkte jag hem till Martin igen, vi gick och la oss vid tretiden. Fast Fabian hade blivit utbytt mot en liten kille som kallades för Bulan.. eller så hette han Bulan. Julia var också där. Ajja!
Från början sov vi fem personer i Martins 90cm's säng. Jag låg mellan Martin och Rasmus. Martin hade armen runt mig och jag hade armen runt Rasmus. Mysigt värre. Martin låg skavfötters med Tor och Jag har inte den blekaste aning om gur Bulan låg. Men han hade sina ben på mina vet jag. efter ett tag stack Martin och Bulan ner och la sig i soffan. Så vi vart bara tre i sängen i stället. Men det räckte och blev över.
Söndag:
Åkte hem vid tolv tiden. Klockan två hade jag solosång med C-J och klockan halv fyra var vi på SMES i kyrkan och hjälpte till att kröna lucian. Det var trevligt men jag var bara så trött! Jag till och med nickade till ( det betyder att jag nästan somnade om du inte visste det) på Linus axel.

Idag har varit en vanlig tråkig måndag.
Fast jag har tagit ut fyta av mina bilder till mig själv och två som jag ska ge bort. Jag har bestämt mig för att jag ska göra en fotovägg.. eller hörna!
Dessa bilder har jag än så länge:



Min mun med ett halsband













Jävla läxor

Jag är ledsen, men jag har inte haft tid att blogga. Att gå på gymnasiet är krävande, kommer hem och sover några timmar efter skolan sen gör jag läxor.

Just nu nitter jag nere i källaren med datorn i högsta hugg och gör engelska. Jag har både svenska prov och engelska föredrag imorgon och jag är bara så stressad, har knappt pluggat på svenskan och klockan är snart läggdax. Men jag är snart klar med engelskan och det är ju bra!

Idag bar riktigt bra:
Klassråd- pratade om lucia och så
Matte
lunch
Svenska
Dans
Håla- eftersom att några redovisade idag och vi ska redovisa i små grupper.
Julshow sen vid fyra och kom hem vid sju

Hålan var trevlig, vi som inte hade engelska (I klassen har bara några kvar Mikael medan resten har Lisa- vi va för många, runt trettio pers), vi dansade och tjoade. Hände massor med saker!

Nä, nu ska jag fortsätta skriva engelska sen ska jag äta glass!
Jag älskar glass.







Något som stör mig otroligt mycket är att jag egentligen skulle till Grekland nästa vecka för att hälsa på min mamma, men i och med att vi har lucia på fredagen kunde jag inte det, jag vill ju inte missa lucia!
men som plåster på såren ska vi antagligen till New York!
Bara det att varje gång jag och mamma planerar en resa händer det något.
Prag- Mamma blev sjuk
Berlin- Det blev inte av, jag åkte dit med skolan
Irrland- mammas fick en inflammation i foten
Grekland- jag har lucia
New york- ??






JAG ÄLSKAR DIG!




Jag vill att ni ska veta att jag älskar min bror över allt annat. Han är världens finaste lillebror, just nu lagar hem mat medan jag "pluggar". Visserligen lyckas han inte så bra- men det är tanken som räknas!
Älskar att vara ensam hemma <3

RSS 2.0