Snöstorm och muffns

Idag har jag suttit i skolan sen ca 09.30, Rebecca kom med muffins till mig (och alla andra) vid 10.
Det var riktigt gott! Har ätit.. 5-6 st och man fick två egentligen, vilken liten buse jag är!

Kören blev inställd för att så många var tvungna att åka hem för att bussar kunde bli inställa och så. Tur för mig som bor i stan måste jag ju säga! Så min första och sista lektion började 13.40. Så onödigt för mig att vara i skolan redan 9.30!
Aja. Det kan inte hjälpas, nu ska jag plugga till proven (matte och engelska)




Grymt oredigerad. Vill till Danmark!





Fotont och fotograf"jobb"

Uff, jag är verkligen URUSEL på att blogga- sorry!

Hur som- så äntligen var jag hos doktorn för att få min fot kollad. Har ju haft ont sen jullovet började och sen blev det bra. Och sen blev det dåligt igen.. så klart! Och nu har jag haft ont för länge!
Så jag fick ta av mig byxor och strumpor och gå framför en tant för att hon skulle kolla på allt. Allt såg bra ut och jag är inte öm någon stans... Och så klart har jag inte ont just när jag är på sjukhuset! Men jag var tvungen att hoppa över saker på gympan (som jag var på bara en timme innan) för att jag fick ont.
Sånt suger verkligen! Men hon sa i alla fall att jag ska få en kallelse för att få rönkas innom två veckor.
Sånt gillas!
Antigen är det en överansträngning (detta tror jag- jag har dansat ovanligt mycket precis innan jag började få ont) eller så är det sprickor i benet/ vävnaden/ muskelatur ( eller något i den stilen). Båda botas med att vila och inget är farlig.. båda är väldigt naturligt! Naturligt... säger inte alla läkare det? Bara för att det är enklast?

Ajja. Nu får jag inte dansa eller vara med på gympan utan skor. Det kommer bli jobbigt må jag lova, vi får ju inte ha skor när vi dansar.. Det får väl lösas.


Sen en annan nyhet är att jag fotade Paula- åh, detta kan bli långt.. man kan inte säga att hon är min bardomsvän, men min familj kände hennes familj innan jag föddes. Jag har helt enkelt vuxit upp med henne. En gång i månaden hade vi "Matlag" Vi, hennes familj och en familj till. Vi hade ett rullande schema för vem som skulle ha Matlaget. Så helt enketl. Jag träffade henne en gång i månaden under många år. Nu är hon stor och bor inte hemma.
I alla fall! Så ville hon att jag skulle fota lite till hennes hemsida. JAg har redan börjat redigera och jag ska visa den mest "konstnärliga" bilden här. Vet inte om hon vill att jag ska lägga upp fler.

Nu ska jag sätta mig och typ.. hitta på något rolig. Jag vill inte sova  eftersom att första lektionen jag har kommer vara 12.20.. Fast jag ska till skolan tidigare för att Rebecca ska ha bakat muffins <3
Jag är skyldig henne något. Jag älskar muffns!

Puss o natti!!





Paula- Jag gillar verkligen bilden!







Plugg


Jag borde ha pluggat, klockan är redan 21.09.. Men gissa vad jag har gjort? Facebook... Bdb... Msn och så. Men jag har haft samhällsboken i knät- där gör den ingen nytta. Så får jag inte MVG på det här protet får jag vackert skylla mig själv!
om 20 minuter måste datorn vara avstängd. Det suger! Mobilen med.

Så jag får väl hoppas att jag hinner plugga i helden (hah! lycka till!!)




Sommar! <3




Love me hate me


NYTT OBJEKTIV!


Jag är arg. Jag hade skrivit världens längsta inlägg. Sen slutar internet fungera.. och nu... *Poff* borta!

Jag har fått mitt nya objektiv nu! 55-200 mm! Det är U N D E R B A R T! Jag ska ut och fota så snart det blir bättre väder!

Har haft en helt underbar dag idag! Älskar! Jag vet inte varför, men mitt humör har varit tiptop! Jag hade världens bästa skoldag med, började 12.20 och slutade 15.30 Hade två lektioner; kör och fotografisk bild A - Kan det bli bättre?

Jag längtar till HELGEN!

Fredag:
Iris kommer hit och vi ska ha "svullokväll" framför min dator ( Iris och Nadja <3 LG2s - liftarens guide 2ill sverige)
Typ, glass = svullo
Lördag:
öppet hus 10- 13
Sen vid 16 så åker jag och Iris till Linn <3
Ella är där och vi ska ha tjejkväll/ fest eller vad du nu vill kalla det. Jag kallar det PMS (+Ella) kväll!
Söndag:
Plugga röven av mig




Min älskade SMEStröja <3 Hade den på mig idag ( fotot är från idag)





Nyår <3




Nyår <3




Nyår <3



2010

Nytt år, nya tag, starta om - är det inte härligt?

Jag riktigt längtar tills 2010 ska sätta igång på riktigt, har en massor med löften jag ska försöka hålla!

Själv har jag haft ett mysigt slut på 2009 med familjen och en annan familj (nära vän med oss). Vi 'barn' kurade ihop oss på min lillebrors rum och såg på film på han dator till fyra på morgonen. Idag (för mig är det fortfarande den 1'a januari- klockan har precis slagit om från 1'a till 2'a) har jag suttit och spelat Sims 3 hela dagen typ. Och tagit en runda på gymet med pappa och min lillebror.

Han har blivit längre än mig nu. Jag kan inte förneka det längre. vi blir lika långa om jag står på tå. Och jag hatar det! Tur att jag är längre än min mamma i alla fall.




Nyårsklänningen och en lillebror som ser helt borta ut (i väntan på gästerna)




Gästerna var sena så jag har väl runt 1000 bilder som är väldig lika den här
























 
Allt från mig! Im.. Idag(!) ska jag klippa mig. Får se hur det blir. Nu ska jag sova- ska upp om sju timmar

Natti

RSS 2.0